Vem driver denna sida?

Detta är en landningssida som drivs av Apex SEO AB och hyrs ut till kunder vill ha fler kunder till sin verksamhet men inte vill skriva ett avtal med en SEO-firma att ranka sin egen sida och riskera att betala flera månader utan resultat.

Med en landningssida från Apex SEO så är hemsidan redan färdig-rankad och ligger i toppen av Google när den är redo att hyras ut. Genom att hemsidan har en logga, riktig adress och riktigt telefonnummer så samlas under rankings-processen hela tiden in mejlofferter samt telefonsamtal som mäts via ett spårnings-telefonnummer. På så sätt så vet företaget som vill hyra webbplatsen vad den genererar, redan innan de hyr den.

Vår filosofi på Apex SEO är att skapa och bibehålla långsiktiga win-win-förhållanden med våra kunder. Därför har vi tagit hela risken och kostnaderna själva att ranka upp sidorna till toppen av Google, innan vi kontaktar kunden.

Vill du ligga i toppen av Google och ha en kran av nya, färska leads in till din verksamhet? Kontakta oss då via info@apexseo.se och berätta hur vi kan hjälpa dig och om det finns någon färdig-rankad landningssida i toppen av Google i just din bransch.