Renovering Stockholm

Kunniga hantverkare när du ska renovera

Våra snickare har lång erfarenhet och bred kunskap inom större snickerijobb eller mindre fix av detaljer vid renoveringsprojekt.

Som snickare i Stockholm kan vi därför anlitas för renoveringsuppdrag av bland annat våtutrymmen eller kök, men även för byte eller underhåll av fasad, trapphus eller balkonger. Vår erfarenhet sträcker sig inom samtliga typer av bostadshus, samt lägenheter, kontor eller andra verksamheter för att kunna täcka upp just dina behov.

Renovering Stockholm

Som hantverkare i Stockholm och mer än 10 års erfarenhet inom snickeribranschen har vi samlat på oss kompetens för att kunna erbjuda en skräddarsydd tjänst som passar just dina behov.

Detta innefattar därför både en totalrenovering där det krävs större underhåll av din lägenhet eller hus, renovering av kök och badrum, samt även småfix i hemmet som kommer att öka trivseln och göra ditt boende mer personligt.

För att vi ska kunna renovera utefter dina preferenser och önskemål, bokar vi alltid in en konsultation inför ett större projekt, där du efter slutförd renovering täcks av vår nöjd-kund-garanti.

Kontakta vår kundtjänst för att lära dig mer om hur vi kan hjälpa dig att skapa ett hem som du verkligen kommer att trivas med. Allt är möjligt när du väljer Snickarn' i Stockholm, där vi är ett renoveringsföretag som associeras med hög kvalitet och goda kundrecensioner genom åren!

Renoveringar i Stockholm efter dina önskemål

En renovering är perfekt för att du ska kunna skräddarsy ditt hem utefter personlig stil, intressen och för att lägenheten eller huset du äger ska vara praktiskt att använda. Trivsel och ett personligt utformat boende går hand i hand och när man köper en lägenhet eller ett hus, vill man göra vad man kan för att den ska uppfylla den standard som man föredrar.

En husrenovering av sitt boende är därför väldigt personlig och varje arbete som vi åtar oss är därför också unik på sitt sätt. Det kan innefatta allt från mindre bestyr som att måla eller tapetsera om rummen, till att göra en totalrenovering som kräver både mer tid och en högre budget från ditt håll.

Oavsett varför du väljer att anlita Snickarn' i Stockholm är du garanterad god kommunikation från början till slut, samt en fullbordad renovering som du kan känna dig riktigt nöjd med.

Hur mycket kostar en renovering i Stockholm?

Kostnaden beror på flera faktorer där framförallt omfattningen av renoveringen, arbetsmetod och val av material har störst betydelse. Ett generellt pris per kvadratmeter brukar ligga på runt 10 000 kronor om man väljer en vanlig lösning och inte ett för kostsamt material.

Priset kan dock variera mellan 5 500-16 000 kronor, så framför allt för ett mer omfattande renoveringsprojekt är det viktigt att man hittar lösningar som kan hålla kostnaden inom sin satta budget. För att bryta ner kostnaden lite så räknar vi nedan på hur mycket du kommer att behöva lägga på arbetskostnad inför ett projekt.

Vi har räknat på ett genomsnittligt pris på 600 kronor för att anlita hantverkare, där du sedan får räkna in materialkostnaden för det material du planerar att använda. Våra offerter inkluderar både materialkostnad, moms och arbetskostnad, där vi automatiskt även gör ROT-avdrag, där du kan göra avdrag på 30% av arbetskostnaden på upp till 50 000 kronor.

Antal timmar Utan ROT Med ROT Du sparar
20 12 000 kr 8 400 kr 3 500 kr
60 36 000 kr 25 200 kr 10 800 kr
100 60 000 kr 42 000 kr 18 000 kr
150 90 000 kr 63 000 kr 27 000 kr
250 150 000 kr 105 000 kr 45 000 kr

ROT-avdrag – 50 000 kr per person och år

Det svenska regelverket är utformat för att man ska kunna anlita tjänster och kunna göra ett så kallat ROT-avdrag. Detta avdrag innebär att man som privatperson varje år kan göra avdrag på 30% av arbetskostnaden på upp till 50 000 kronor per person och år.

Vi erbjuder renoveringshjälp i Stockholm med omnejd

När du ska göra en renovering hemma kan detta innefatta en mängd olika bestyr som du inte har möjlighet att utföra på egen hand. Renovering Stockholm behöver heller inte bli så dyrt och med några småjusteringar som att måla om luckor, tapetsera eller slipa golvet kan du skapa en mer personlig prägel vid en villarenovering, samtidigt som detta också ökar värdet på boendet inför en försäljning.

Vi erbjuder skräddarsydd renoveringshjälp i Stockholm med omnejd, där alla hantverkare vi arbetar med är professionella som har varit verksamma många år inom byggbranschen. Vi har alltid dig i första fokus, för att du ska kunna känna dig 100% nöjd med alla renoveringar vi utför.

Vi hjälper dig med allt inom renovering i Stockholm

Renovering i Stockholm kan innefatta en eller flera olika typer av arbeten, där vi vid samråd med dig skapar en perfekt plan för det slutresultat du önskar. Utöver detta kan du även anlita oss för totalentreprenad eller totalrenovering.

 • Köksrenovering

  Köket är hemmets hjärta och för att du ska få större inspiration och trivas kan en köksrenovering, stor som liten, vara en mycket bra investering. Vi monterar färdiga Ikea-kök, byter köksluckor, utför plattsättning och fixar allting för att du ska kunna skapa ditt drömkök.

  Se Mer
 • Balkongrenovering

  Just badrum kräver särskild expertis eftersom det handlar om renovering i våtutrymme. All badrumsrenovering som vi utför är av kunnig och utbildad personal, vilket inte bara ger ett bra slutresultat. Det innebär även mindre risker och att renoveringen täcks av försäkringsbolagen.

  Se Mer
 • Fönsterrenovering

  Din bostad kommer att få ett bättre helhetsintryck om du prioriterar regelbunden fönsterrenovering. Här kan vi byta fönsterdelar, glas, måla eller helt byta fönster om du vill ha bättre värme- eller ljudisolering. Här arbetar vi oftast med ett fast pris per fönster, för att ge dig en bra överblick på kostnaden.

  Se Mer
 • Fasadrenovering

  En fasadrenovering skyddar husgrunden och ger också ditt hus en bättre helhetsbild. Det spelar ingen roll hur mycket energi eller pengar du lägger på trädgården om fasaden är trasig och behöver underhållas. Vi utför renovering av fasad och målning till ett marknadskonkurrerande pris.

  Se Mer
 • Lägenhetsrenovering

  För att du ska få en lägenhet som är både praktisk och personlig är en lägenhetsrenovering bra att boka in. Detta kan innefatta både målning, tapetsering, förändring av planritning eller en totalrenovering för större projekt. Allt efter dina önskemål och preferenser.

  Se Mer
 • Trapprenovering

  Vi utför trapprenovering både för inom- och utomhusbruk, där vi kan montera, bygga ny trapp till din altan eller uteplats, samt även tillgodose dig med ledstänger och kan tack vare vår långa erfarenhet erbjuda en komplett service enligt dina behov.

  Se Mer
 • Badrumsrenovering

  Just badrum kräver särskild expertis eftersom det handlar om renovering i våtutrymme. All badrumsrenovering som vi utför är av kunnig och utbildad personal, vilket inte bara ger ett bra slutresultat. Det innebär även mindre risker och att renoveringen täcks av försäkringsbolagen.

  Se Mer
 • Plattsättare

  Vår erfarenhet innefattar stor kompetens om badrum och andra våtutrymmen. Vi kan hjälpa dig att planera ett renoveringsprojekt och utför plattsättning av bland annat kakel, med rätt material och bearbetning för att stå emot fukt. Som snickare i Stockholm erbjuder vi allt från finputs av detaljer till grovjobb och totalrenovering.

  Se Mer

En renoveringsfirma i Stockholm med lång erfarenhet

Snickarn' i Stockholm har varit verksamma i mer än 10 år, där vi idag består av ett gäng passionerade hantverkare och snickare Stockholm, som alltid är måna om att hitta den bästa lösningen för dig.

Vi är entreprenören och en renoveringsfirma i Stockholm som erbjuder en bred portfolio och där vår expertis hela tiden utökas med nya och moderna arbetsmetoder för att kunna fortsätta hålla en hög standard och kvalitet på samtliga projekt vi utför, samt där vi även kan vara så effektiva som möjligt för att hålla kostnaden nere.

Att tänka på när man ska renovera hus i Stockholm

Som snickerifirma har vi arbetat både med projekt och renoveringar av företag, bostadsrättsföreningar, fastighetsägare och även mängder av privatpersoner som behöver renovera i sin lägenhet eller hus. 

Att renovera ett hus innebär ingen egentlig skillnad från lägenheter, förutom att arbetet vid en totalrenovering kommer att ta längre tid att slutföra och du även behöver en större budget för projektet.

När man ska renovera sitt hus i Stockholm eller omnejd, finns det dock en del punkter som man ska tänka på.

 • Planerar du att renovera hela huset och samtidigt bo kvar i byggnaden, krävs det bra planering och samordning med oss för att vi ska kunna schemalägga renoveringen på bästa sätt.
 • Tidsramen för att renovera hus kan vara allt från några dagar till runt 6 månader, beroende på hur omfattande renovering du behöver.
 • Ha en budget i åtanke när vi utför ett hembesök, där du både kan ge dina idéer och hur mycket du har möjlighet att lägga. Vi försöker därefter alltid anpassa våra arbetsmetoder utefter detta, samt kan även föreslå bra material som faller inom din budget.

Ska du renovera hemma – Boka in en kostnadsfri konsultation

Renovering i Stockholm är någonting som vi är väldigt passionerade över, vilket också är varför vi har samlat på oss stor expertis och kunskap inom en mängd olika arbetsområden. När du ska renovera hemma ger detta dig möjligheten att använda oss för en totalrenovering, ett mindre underhåll eller för särskilda bestyr som ökar trivseln där du bor. Oavsett om du ska renovera villa eller lägenhet.

Oavsett om du ska byta kök eller tapetsera om, så finns vi där för att ta hand om hela projektet från början till slut. För att vi ska kunna börja planera och gå igenom ditt kommande projekt är du välkommen att kontakta vår kundtjänst. 

Vi kan där diskutera dina möjligheter, du kan få en prisuppfattning och därefter kan vi schemalägga rätt hantverkare som behövs för att du ska få riktigt fint hemma!

Letar du en professionell snickare i Stockholm, ring 08-446 854 94 eller fyll i formuläret på hemsidan, så hjälper vi dig.

Vanliga frågor om renovering i Stockholm

 • Vad kostar en renovering i Stockholm?

  Prisspannet för en renovering i Stockholm varierar väldigt mycket beroende på hur omfattande renovering du behöver, vilket material du väljer att använda och om det är några särskilda önskemål från din sida som väger upp kostnaden. Ett generellt pris som vi brukar ligga runt för en normal renovering är 10 000 kronor per kvadratmeter.

 • Hur hittar man renoveringshjälp i Stockholm?

  För att du ska kunna renovera utefter personliga preferenser och få det resultat som du alltid har drömt om är valet av hantverkare och renoveringshjälp en essentiell sak. Det är därför som vi är måna om varje projekt och har skräddarsytt våra snickeritjänster för att erbjuda någonting för alla personer.

 • Vad får en renoveringsfirma göra?

  Med rätt kompetens kan en renoveringsfirma erbjuda både elinstallation, rörmokeri, målning, plattsättning och renovering av hemmets olika rum. Vi har samlat på oss stor kunskap och expertis för att kunna erbjuda dig både totalrenovering och totalentreprenad som täcker dina behov.

 • Hur lång tid tar en husrenovering?

  En lägenhetsrenovering brukar i runda slängar ta 1-3 månader, beroende på hur omfattande renovering du behöver. För hus kommer du dock behöva räkna med en längre arbetstid som oftast rör sig om minst 6 månader. Vid en större renovering gör vi alltid en besiktning, där vi beräknar en rimlig arbetstid efter den typ av renovering som du är i behov av.

Vad kostar det? Få gratis offert:

Offertförfrågan

Alla tjänster