Totalentreprenad i Stockholm

JRM Group är en totalentreprenad i Stockholm – vilket innebär att vi arbetar med allt som har med bygg att göra. Vi kan alltså bygga ett helt nytt hus för dig om du så önskar, det finns inget inom bygg som vi inte kan göra. Kontakta oss och berätta om ditt uppdrag så kommer vi ut och besiktigar – om det gäller renovering, för mindre uppdrag kan vi ibland komma överens om pris över telefon. Vi utför alla arbeten enligt branschstandard och är alltid fullt försäkrade när vi är ute och jobbar. Det finns inget vi vill hellre än att göra våra kunder nöjda och att vi är helt överens om vad som skall göras och vad det kommer att kosta, när vi arbetar för dig vill vi att du skall höra av dig så fort det dyker upp ett frågetecken. Nöjda kunder är vårt största fokus!

Totalrenovering

Vill du ha en totalrenovering av din bostad? Inga problem, det löser vi! Totalrenovering Stockholm är ett av våra favoritjobb eftersom det är kul att sätta tänderna i ett större arbete. Hör av dig till oss så kan vi börja planera tillsammans!

Att planera en totalrenovering

En totalrenovering är ett stort arbete som kan ta lång tid att utföra beroende på omfattningen och storleken på objektet som skall renoveras. Det finns så många olika typer av renovering att varje projekt är unikt, vilket gör att det krävs en noggrann inspektion av objektet innan offert ställs ut och man kan behöva komma ut och inspektera flera gånger innan man får ihop planeringen. Självfallet är vissa projekt som totalentreprenad enklare än andra och mer vanliga. Kontakta oss om du har frågor angående totalrenoveringar eller om du vill ha ett prisförslag.