OFFERT KOSTNADSFRITT

Fyll i offertförfrågan så noggrant som möjligt så hör vi av oss för bokning av besiktning och gratis offert!

BARA NÖJDA KUNDER

Oavsett vilken sorts arbete vi utför för dig så lämnar vi alltid garanti. Kontakta oss för mer information!

AVDRAGSGILLT

När du anlitar oss kan du dra av 30 % på arbetskostnaden med hjälp av ROT-avdraget!

Snickare Södertälje

Vi är alltid måna om att du som kund är nöjd med det arbete vi utför. Vi ser därför till att du får mycket värde för pengarna när du anlitar oss. Arbetslaget på Snickarn’ i Stockholm har som vana att göra kunder fullständigt nöjda. Vi är en byggfirma med lång samlad erfarenhet och god kunskap inom snickeri. Vårt yttersta mål är att aldrig lämna en kund missnöjd, vi är djupt dedikerade och utför alltid fullgoda arbeten. Med laganda och arbetsglädje hugger vi in i byggen och håller kvaliteten på högsta nivå på varje utfört arbete som snickare Södertälje.

Har du specifika önskemål vill vi gärna höra dessa så vi kan lägga till dem i planeringen av arbetet. Att begära en offert från oss är alltid kostnadsfritt, fyll då i offertförfrågan så noggrant som möjligt. Vi är snickare i Södertälje och kommer gärna ut och besiktar arbetet så fort som möjligt. Du får gärna under snickeriets gång vara med oss och berätta exakt hur du vill ha det. Desto mer vi förstår dina behov desto bättre kan vi uppfylla dem!

Om du vill vara med och snickra med oss är det också välkommet! Det vi värderar allra högst är att slutresultat är tillfredställande för dig, och vi vill gärna slå dina förväntningar. För att detta skall vara möjligt krävs visst engagemang från båda sidor, vi måste veta hur du vill ha det! Hela vår personalstyrka är snickare från Södertälje och vi har en mycket god sammanhållning i gruppen.

Skicka snabboffert

  Snickeri och Byggföretag

  Vi startade som ett litet snickeri i Södertälje och har med åren vuxit till ett etablerat byggföretag Södertälje. Vilket endast har varit möjligt tack vare vår dedikerade personalstyrka med bred kunskap och lång erfarenhet inom bygg. Vi vet hur man bygger på ett ekonomiskt vis som även är hållbart. Har du ett arbete som kräver ett bra byggföretag Södertälje sätter vi ihop ett passande team för just det arbete du vill ha utfört. Vi arbetar alltid effektivt för att hålla kostnader så låga som möjligt.

  Det finns en hel del regler och riktlinjer när det kommer till snickeri Södertälje, och vi följer dessa till punkt och pricka. Vi satsar alltid på att göra ett bättre jobb än vad regelverket kräver! Vi vill se till att du verkligen känner att du fått valuta för pengarna när du anlitar oss. Vi hoppas nämligen på att bli rekommenderade vidare! Vi utför jobb om att byta fönster och renovera badrum i Södertälje.

  Badrumsrenovering

  Är det dags att renovera badrummet? Vi vet att badrumsrenovering Södertälje är känsliga byggen och vi följer alltid de regler och riktlinjer som finns för att badrumsrenovering i Södertälje skall utföras både tryggt och säkert med ett professionellt slutresultat. Vi följer de säkerhetsföreskrifter som finns och vi har även en heltäckande försäkring under arbetets gång. Snickarn’ i Stockholm har stor expertis när det kommer till att renovera badrum Södertälje med kvalitet i åtanke. Vi lämnar garanti på utfört arbete så du kan känna dig trygg när du anlitar oss för att renovera ditt badrum. Detta är något som höjer värdet på bostaden om man tänker sälja inom några år! Kontakta oss via offertförfrågan så kommer vi ut och besiktar ditt badrum för att sedan skicka offert till dig.

  Fönsterrenovering

  Att renovera fönster kan vara rätt så svårt. Det finns många sorters material och form på fönster, vi har arbetat med fönsterbyte och fönsterrenovering i Södertälje sedan starten av vår firma. Vi har lång samlad erfarenhet och flera fönsterspecialister som hjälper dig byta fönster Södertälje. Eftersom vi har hårt klimat i Sverige med mycket växlande temperaturer och nederbörd så slits våra fönster relativt fort.

  Väder och blåst nöter ner fönstret och efter några år krävs en fönsterrenovering Södertälje. Många tror att de behöver byta ut sina fönster när det egentligen skulle räcka att renovera fönstret. Kontakta oss för en kostnadsfri offert så kommer vi ut och tittar på dina fönster och sedan ger vi dig en offert via mail!

  Köksrenovering

  Är det dags att göra om i köket? Vi står till tjänst med köksrenovering i Södertälje i alla dess former, från mindre tillfixning till total ombyggnad. Genom att utföra en köksrenovering ökar man ofta trivseln i hela hemmet. Vi vet hur man utför arbeten av allra högsta kvalitet och vi ger alltid en kostnadsfri offert för köksrenovering Södertälje.

  Vill du endast byta köksluckor Södertälje? Inga problem, det löser vi. Om det är mer saker som skall bytas för att göra ditt kök smartare och modernare fixar vi det också. Kontakta oss via offertformuläret och beskriv ditt ärende så noggrant som möjligt, vi kontaktar sedan dig för att komma och kika på ditt kök och planera din köksrenovering. Att renovera köket höjer garanterat värdet på din bostad!

  Golvslipning

  Vi har stor samlad kunskap inom golvslipning och golvläggning Södertälje. Snickarn’ i Stockholm står gärna till tjänst med listsättning, trapprenovering, lägga parkett och trägolv. Vi är en golventreprenör med kvalitet i fokus och utför gärna golvslipning Södertälje och golvläggning i Södertälje. Vi arbetar mot företag såväl som privatpersoner, vissa av våra kunder vill ha mer avancerade jobb utförda andra vill bara ha något litet gjort, vi löser det mesta!

  När det kommer till användning av pigmenterade oljor måste man vara mycket noggrann med golvslipningen, samma gäller vid infärgning och lutning. Vi arbetar med alla sorters golv och material, vi vet allt om att lägga golv.

  Att lägga golv är inte särskilt enkelt, det krävs noggrannhet och tålamod, vilket är något våra golvläggare har gott om. Lägger man något fel från början kan det ha stora konsekvenser senare i bygget. Hör av dig till oss och beskriv ditt ärende så noggrant som möjligt så kontaktar vi dig för besiktning och offert!

  Skicka snabboffert

   Våra arbetsområden:

   • Köksrenovering
   • Badrum
   • Staket
   • Ombyggnation
   • Golvslip
   • Vattenskada
   • Renovera Fönster
   • Kakelsättning
   • Trappslipning
   • Altan
   • Badrum
   • Terrass