Köksrenovering i Stockholm

Vad sägs om ett nytt kök? En köksrenovering höjer ofta stämningen i hela hemmet och även värdet på bostaden – vilket gör att det är lite av en investering att fräscha upp i köket. Vi kommer gärna och gör mindre insatser för att du ska få det finare eller om du så önskar, bygger ett helt nytt kök åt dig. Hos oss får du alltid gratis offert på köksrenovering Stockholm.

Som sagt gör vi även gärna mindre insatser, som att byta köksluckor Stockholm, det piffar ofta upp mer än vad man tror och gör att köket känns mycket mer modernt. Desto större arbete du har för oss – desto tidigare bör du höra av dig så att vi kan ge dig en offert och planera in din köksrenovering.

Skillnaden mellan att renovera köket själv och att låta riktiga yrkesmän göra det

Att göra små insatser i köket kan man absolut göra själv eftersom det inte är lika stor risk att något går fel och man behöver inte samma typ av expertis som när man skall göra en totalrenovering av köket. Vid större arbeten är det smart att anlita yrkesmän av två anledningar; den första är att arbetet kommer att bli professionellt utfört och det kommer att synas på resultatet. Den andra är att vi lämnar garanti på utfört arbete, vilket dels gör att försäkringar täcker bättre – och det gör även att bostadens värde höjs. Renoverar man på egen hand så får man inte alls samma värdeökning som när yrkesmän gör jobbet!

En bonusanledning till att anlita riktiga yrkesmän för att renovera köket är att det går mycket snabbare, då slipper man vara utan kök i flera månader – som det kan ta om man skall renovera köket själv på sin fritid. Det är ganska jobbigt att inte ha ett fungerande kök i hemmet och vi på JRM group vet precis hur man får köket renoverat snabbt och smidigt.