Golvläggning i Stockholm

Snickarna på JRM Group har arbetat med både golvslipning och golvläggning Stockholm under flera decennier och har under tiden lyckats lära sig en hel del om hur man gör dessa arbeten effektivt och med utmärkt resultat. Vi är glada att säga att vi är experter inom det mesta som har med snickeri att göra, däribland listsättning, trapprenovering och högkvalitativ golvslipning i Stockholm. Vi har även fått lägga en och annan parkett och satt in vår beskärda del trägolv, så vill du att ett riktigt fint golv lagt av erfarna yrkesmän, ring oss redan idag och berätta om ditt uppdrag!

Kontakta oss, oavsett om du är privat eller företag – det finns inget jobb som är för stort eller för litet för oss. Vi lägger alla typer av golv och gör även infärgning och lutning. Vi är duktiga med alla sorters material, även pigmenterade oljor för att få till ett riktigt bra sliparbete. Vi har ett gäng snickare som är specialiserade på just golvläggning och slipning som står redo att ta emot ditt uppdrag!

Golvslipning

Det är många som försöker sig på att slipa sina golv på egen hand och det kan absolut gå bra, ibland. Det är oftast smartare att höra av sig till oss med en gång om man är osäker på hur det går till, så gör vi det rätt från början!

Vi har än så länge inte lyckats göra en enda kund besviken med våra golvarbeten och vi vågar oss påstå att även du kommer att bli en av våra nöjda kunder. Det är inte för intet vi alltid lämnar garanti på våra arbeten och att vi har en policy att inte lämna ett bygge förens kunden är 100% nöjd. Det är vårt löfte till dig.