Badrumsrenovering i Stockholm

Börjar det bli dags att renovera ditt badrum? JRM Group är ett gäng duktiga snickare som har full koll på badrumsrenoveringar. Vi ser alltid till att följa alla säkerhetsföreskrifter, oroa dig inte – självklart är allt försäkrat när vi arbetar hos dig. Om du skall renovera badrum Stockholm och vill ha högsta kvalitet så är det oss du skall prata med. Vi lämnar alltid garanti på utfört arbete och det är absolut något som gör att din bostad ökar i värde, se renoveringen som en investering.

Det finns inget vi tycker om mer än att se minen hos våra kunder när vi renoverat deras badrum, vi har i princip 99% nöjda kunder – och det är vad som håller vår glöd levande. Vi har renoverat så många badrum under årens gång att vi borde ha tröttnat för längesedan, och det hade vi gjort om vi inte fick så mycket positiv feedback och god energi från våra kunder, vi vill passa på att tacka alla som anlitat oss och vi hoppas innerligt att ni fortfarande är lika nöjda som ni var första dagen med ert nya badrum!

Kakelsättning

Vi är även mycket skickliga kakelsättare och vårt största nöje är att se hur glada våra kunder blir när de får se sitt nya badrum för första gången. Vi kommer alltid ut och besiktigar ditt badrum innan vi ställer offert för badrumsrenovering Stockholm – så du får en bra uppfattning om vad det kommer att kosta innan vi bestämmer något.

Det är viktigt för oss att du är bekväm med priserna vi sätter, vi ser alltid till att hålla det rättvist och om du inte är nöjd så är inte vi nöjda. Om du har frågor eller undrar något angående offerten, fråga oss med en gång!