Snickare Äppelviken

Behov av en hantverkare? Vi hjälper dig.

Vi är en snickare i Äppelviken som erbjuder allt när det kommer till byggarbeten, allt från bygga altan till badrumsrenovering och totalentreprenad.

Skicka snabboffert

Snickarn

Ett byggföretag som hjälper dig med allt

SNICKERITJÄNSTER

Snickarn i Äppelviken erbjuder en bred portfölj av snickeritjänster, där vi inriktar oss både på altan, golv, plattsättning och erbjuder skräddarsydda tjänster när du behöver renovera kök, badrum eller fönster. Kompetens och nöjda kunder är någonting som vi verkligen brinner för, där vi är en snickare som du kan lita på.

Våra kunniga hantverkare är måna om att du som anlitar oss känner sig trygg genom hela processen, där stor vikt läggs på att hålla dig uppdaterad, tillgodose praktiska råd och där du kan känna dig trygg med att varje uppdrag slutförs till precision och av hög kvalitet.

Är du i behov av en erfaren snickare i Äppelviken, kontakta oss på 08 – 446 854 94 så hjälper vi dig. Välkommen!

Ring oss direkt
byggföretag i Äppelviken

Erfaren snickare i Äppelviken som du kan lita på

UPPDATERADE KUNSKAPER

Våra medarbetare är kunniga snickare med lång erfarenhet inom branschen och stor passion för allting som rör bygg- och renoveringsprojekt. Snickarn i Äppelviken kan tack vare vår expertis och kunskap erbjuda tjänster till ett bra pris och är en erfaren snickare i byggbranschen som du kan lita på.

Byggfirma för både privatpersoner och företag

Vår expertis sträcker sig långt bortom snickeri och vi är en byggfirma som hela tiden strävar efter att implementera de senaste materialen, där vi erbjuder våra tjänster till privatpersoner, företag eller andra kunder, samt hela tiden utökar vår kunskap genom kurser och att lära oss nya hantverksformer.

Snickare och andra hantverkare som vi samarbetar med är samtliga utbildade och besitter stor kompetens inom flera områden, vilket bidrar till att vi kan hålla priserna nere på många av våra tjänster.

snickare i Äppelviken

Hantverkare till ett bra pris

AVDRAG PÅ ARBETSKOSTNADEN

Vi är hantverkare i Äppelviken som är måna om att erbjuda tjänster som passar allas behov och budget. Genom oss, Snickarn i Äppelviken kan du anlita hantverkare till ett bra pris. Beroende på byggprojekt kommer priset att variera.

Ansök om en offert idag där vi kan ge dig ett mer omfattande prisuppskattning när du är i behov av att renovera, bygga ny altan eller när du behöver hjälp med annan typ av snickeri.

Våra tjänster innefattas även av ROT-avdraget, vilket innebär att du kan dra av 30% upp till 50 000 kronor årligen för arbetskostnaden på att anlita en snickare i Äppelviken.

Nedan kalkyl är ett räkneexempel på vad medelpriset för snickare Stockholm ligger på med och utan ROT-avdrag vid en timlön på 500 kronor:

Så mycket kostar en snickare i Äppelviken:

Antal timmar Utan ROT (kr) Med ROT (kr) Du sparar (kr)
10 5,000 3,500 1,500
30 15,000 10,500 4,500
50 25,000 17,500 7,500
100 50,000 35,000 15,000
200 100,000 70,000 30,000
Ring oss direkt

En byggfirma i Äppelviken med stor expertis

Lång erfarenhet

Vi har arbetat inom byggbranschen i många år, där vi som snickare i Äppelviken alltid är måna om dig som kund, men också för att jobbet ska bli väl slutfört varje gång. Vår expertis och gedigna katalog av tjänster som vi kan erbjuda innebär att vi hjälper både privatpersoner och företag med mängder av byggprojekt.

Vår byggfirma i Äppelviken har stor expertis inom många olika jobb, där vi erbjuder allt från att bygga altan till underhåll av köket eller våtutrymmen i ditt hem. Kontakta oss så berättar vi mer hur vi kan hjälpa dig.

Gratis Offertförfrågan
byggfirma i Äppelviken

Våra snickeritjänster

Utbud

Här är ett axplock av de snickar- och renoveringtjänster vi erbjder i Äppelviken. Är det någon byggtjänster du inte hittar nedan så kan du alltid ringa oss så berättar vi mer.

Renovering

Renoveringshjälp

Vi på Snickarn’ i Stockholm är ett byggföretag med bred kompetens för att kunna erbjuda lite olika typer av renovering i Äppelviken. Vår expertis innebär därför att du kan anlita oss för fönsterrenovering, renoveringsprojekt som innefattar golvslipning eller golvläggning, renovering av kök och badrum, samt även totalrenovering när du behöver fräscha upp hela bostaden och få den allra bästa standarden.

Samtliga av våra hantverkare är utbildade inom flera tjänster, för att kunna göra projektet mer effektivt. Beroende på vilken typ av renovering som din bostad är i behov av, kan vi bidra med hjälp av både skissning, planering, val av material och såklart även slutföra själva renoveringen som alltid täcks av vår nöjd-kund-garanti.

Dessutom innefattas samtliga av våra renoveringstjänster av ROT-avdraget, vilket innebär att du kan göra avdrag på 30% av arbetskostnaden och tillgodoses med en mindre kostsam renoveringshjälp för att öka standarden för bättre trivsel eller inför en kommande försäljning.

Nedan listar vi mer information om de olika renoveringstjänster som du kan anlita oss för. Vi sätter igång att planera ditt kommande projekt och rekommenderar material och färg som passar din personliga stil, samt där du kan renovera inom din budget. Välkommen att kontakta vår kundtjänst idag för att få en offert!

renovering i Äppelviken

Hjälp med dina byggprojekt

PROFESSIONELL SERVICE

Vi har ett brett utbud av byggtjänster som är perfekt anpassade för dina projekt.

Vi erbjuder professionell rådgivning genom hela byggprocessen och tillhandahåller detaljerade kostnadsuppskattningar. Med vår erfarenhet och noggrannhet säkerställer vi att slutresultatet håller högsta kvalitet.
Ring oss direkt

Bygg i Äppelviken efter dina önskemål och behov

Samtliga av våra tjänster är flexibla, där vi skräddarsyr utförandet, samt valet av material och arbetsmetod för att passa dina behov. Inför en större renovering utför vi alltid ett kostnadsfritt hembesök för att kunna fastställa inköp av material, samt ge dig en detaljerad offert för det byggprojekt som du planerar.

Som byggfirma i Äppelviken kan vi erbjuda kompletta tjänster för allt som rör bygg i Stockholm, hjälp med både stora och små renoveringsprojekt, samt även mindre justeringar för att ge din bostad ett bättre helhetsintryck. Nya tapeter eller färg på väggarna kan öka värdet inför en kommande försäljning, där vi kan rekommendera en tjänst som passar dina önskemål.

bygg i Äppelviken

Ett byggfirma i Äppelviken med erfarenhet.

Trött på att såga och hamra och känner att det vore rätt skönt att få hjälp av en expert? Klicka på knappen nedan och berätta hur vi kan hjälpa dig så återkommer vi inom 24 timmar.

Gratis Offertförfrågan

Kontakta vår kundtjänst för offert eller frågor om våra tjänster

Snabb återkoppling

För att lära dig mer om de tjänster vi erbjuder, få hjälp med skissning eller utförande av ditt kommande byggprojekt, är du välkommen att kontakta vår kundtjänst. Vi återkopplar så snart som möjligt med offert.

Behöver du hjälp av en byggfirma i Äppelviken eller omnejd, så är Snickarn i Äppelviken ett bolag som du kan lita på att genomföra varje projekt med bästa resultat. Vi tar snickeri på stort allvar och är måna om att varje projekt är väl utfört!

offert på snickare i {POST_TITLE}

Skicka snabboffert

Vanliga frågor & svar om snickare i Äppelviken

 • Vad kostar en snickare i Äppelviken?

  Timpriset för en snickare varierar lite beroende på typ av bygg- eller renoveringsprojekt. Ett generellt timpris brukar därför variera mellan 450-650 kronor i timmen. Dock kan du göra ROT-avdrag på upp till 50 000 kronor för de flesta snickeritjänster.

 • Vilka fördelar finns det med att anlita ett byggföretag i Äppelviken?

  Att anlita ett byggföretag i Äppelviken innebär att du kan få hjälp av erfarna snickare som kan säkerställa att arbetet utförs enligt regelverk, men även att slutresultatet blir precis som du har tänkt dig. Med vår katalog av tjänster vill vi erbjuda någonting för samtliga kunder och kan hjälpa dig med både bygg- och renoveringsprojekt.

 • Vad ingår i en offert från snickare?

  En offert från oss inkluderar beräknad materialkostnad och pris för utfört arbete av snickare. Offerten inkluderar även moms, för att kunden ska få en bra överblick på kostnaden.

 • Vilket är det bästa byggföretag i Äppelviken?

  Bästa byggfirman i Äppelviken är naturligtvis oss på Snickarn' i Stockholm, som kan hjälpa dig med allt inom snickeri till byggtjänster och renovering. Men självklart skall du alltid jämföra andra firmor också så du hittar någon som du känner dig bekväm med som du kan lita på.