Badrumsrenovering

Ska du renovera ditt badrum? Vi följer alla regler och har erfarenheten av badrumsrenoveringar tryggt och säkert. Allt enligt säkerhetsföreskrifter och täckta av försäkringar. Vi på Soso’s Bygg är experter på att renovera badrum Stockholm med toppkvalité och lämnar alltid ut garanti på jobbet. Du kan tryggt investera i att renovera ditt badrum då det ofta höjer värdet på din bostad mer än vad det kostar att renovera.

Vi kommer gärna ut och besiktigar din badrumsrenovering Stockholm. När vi kommit överens om omfattningen av att renovera badrummet och vilka material som skall användas så kan vi ställa ut en offert till dig via mail. När du svarat ja på den här så kan vi sätta igång med din renonvering.

Fönsterrenovering

Det är ingen enkel match att renovera fönster. De finns i alla olika typer av material och former men som tur är har vi gjort detta sedan vi startade och har samlat på oss erfarenhet av alla typer av fönsterbyte och renovering som man kan komma på. Vi har specialister just för att byta fönster Stockholm.

Fönster är hårt utsatta för väder och vind och deras yta försämras förstås konstant. Vi har hårt omväxlande väder och detta gör att slutligen behöver dina fönster en fönsterrenovering Stockholm. Ofta tror man att det är för sent för att renovera fönster fastän de går att rädda. Det kostar inget att få en offert från oss så hör av dig så kontaktar vi dig med en tid som vi kan komma ut och titta.

Köksrenovering

Behöver du ett nytt kök? Vi hjälper dig gärna med din köksrenovering vare sig det är att byta hela köket eller göra mindre insattser. Du ökar enkelt både trivsel och smarthet i ditt kök genom vår köksrenovering. Vi ger såklart en gratis offert din köksrenovering Stockholm.

Du kanske bara vill byta köksluckor Stockholm? Har du saker som du vill byta i köket för smartare eller modernare kök? Inga problem vi hjälper dig med det! Ju mer du vill få gjort desto tidigare kan du höra av dig till oss. Skriv så utförligt som du bara kan när du beskriver den köksrenovering som du vill få gjord i offertförfrågan. En renovering av köket är ofta ett gigantiskt lyft för din bostad och en smart investering.

Golvslipning

Vi har samlat kunskaper inom golvslipning och golvläggning Stockholm i decennier nu. Vi hjälper dig gärna med listsättning, trapprenovering och olika underhåll som du kan behöva. Soso’s Bygg lägger parkett och trägolv och är en golventreprenör som gör högkvalitativ golvslipning i Stockholm.

Våra kunder är både företag och privatpersoner. Vi gör både större och mer komplexa jobb men även mindre jobb för privatpersoner. Det kan vara anvädning av pigmenterade oljor som verkligen sätter sliparbete på sin spets eller infärgning och lutning. Det finns inga typer av golv vi inte lagt och inga material som vi inte är vana vid att använda för att lägga golv.

Det är inte det enklaste att lägga golv och det krävs lite erfarenhet och finess. Lägger du fel från början är risken stor att du först ser det mot slutet och då kanske det inte går att rädda. Det är ofta bäst att anlita någon från början som vet hur man gör. Hör av dig till oss med ditt arbete!

Offertförfrågan

Vi arbetar med:

 • Köksrenovering
 • Badrum
 • Staket
 • Ombyggnation
 • Golvslipning
 • Vattenskador
 • Fönsterrenovering
 • Kakelsättare
 • Trappslipning
 • Altan
 • Badrum
 • Terass

Vi arbetar i

 Stockholm, Solna, Södertälje, Täby, Södermalm, Uppsala, Syndbyberg, Sollentuna, Järfälla, Norrtälje, Huddinge, Lidingö, Bromma m.m.